Hyline

Hyline ontwerpt, ontwikkelt en produceert aluminium schuiframen, guillotineramen, draaikipramen en pivotdeuren met de smalste profielen ter wereld. Ontdek aluminium ramen en deuren die elke hoogte en breedte aankunnen, zonder storende tussenelementen.

De aluminium ramen en deuren van Hyline zijn de excellente combinatie van een slim design en een maximale glaspartij, waardoor u geniet van een prachtige lichtinval en magnifiek verzicht.

Ontdek meer

Ombro Special Windows by Hyline

18mm
smalste profiel ter wereld!

18mm smalste profiel ter wereld
De Hyline middenstijl is een staaltje technische excellentie. Ons profiel van 18 millimeter is het smalste ter wereld. Fijne raam- en deurprofielen transformeren de manier waarop u van binnen naar buiten kijkt, en omgekeerd. De kenmerkende 18 millimeter-maat komt bovendien terug in tal van andere details in uw Hyline ramen en deuren. Met als resultaat: een uniforme esthetiek, prachtige lichtinval en een fantastisch ruimtegevoel.
 
Onze aluminium schuiframen, guillotineramen, draaikipramen en pivotdeuren zijn het toonbeeld van moderne iconische architectuur: grote raampartijen die de illusie van grenzeloze ruimtes creëren. Geen enkele architecturale uitdaging gaan we uit de weg, zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Producten

HY30. HY40. HY50.


HY 30, 40 en 50 zijn de schuifraamsystemen die het Hyline minimal schrijnwerk een topuitstraling geven.
Ontdek meer
It's there, can you see it ...

HYWIN+.


HYWIN + is het 18 mm draaikip raamsysteem dat past binnen het Hyline minimal schrijnwerk.
Ontdek meer

HYGUI.


HYGUI is een revolutionair guillotineraam binnen het Hyline concept met opnieuw de 18 mm horizontale middenstijl in zicht.
Ontdek meer

HYPI.


HYPI is het minimal pivotdeursysteem van Hyline.
Ontdek meer

HYRON.


HYRON is het gloednieuwe draaikip (2021) raamsysteem van Hyline in een soort uitgesproken Bauhausstijl met uiterst smalle hoekige profielen.
Ontdek meer
Virtueel bezoek showroom Brugge

Onze prachtproducten en showroom te Brugge verdienen het om dagdagelijks in de kijker gesteld te worden. Wij bedachten een manier om jullie van thuis uit dit alles te laten ontdekken.

We stelden een filmploeg aan én lieten hen hun beloop.

Genieten jullie mee van hun resultaten en laten jullie zichzelf ondertussen overtuigen van één van onze producten? Ontdek onze showroom

Heeft u vragen of wilt u uw project in detail bespreken?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.